fredag 10 december 2021

Statistikfrämjandet - Nominera till Årets Statistikfrämjare!




Vem vill du se som Årets Statistikfrämjare?
Priset "Årets Statistikfrämjare" delas årligen ut i samband med Svenska statistikfrämjandets årsmöte, och det är DU som medlem som nominerar lämpliga kandidater!

Nomineringstiden för Årets Statistikfrämjare är öppen, och du kan skicka in dina nomineringar fram till den 31/1 2022. Vinnaren kommer att utses av styrelsen och presenteras på årsmötet den 23/3. 

Årets Statistikfrämjare är:
”En eller flera personer, verksamma i eller anknutna till Sverige, som gjort en slagkraftig insats på statistikområdet som under det senaste året givet publik uppmärksamhet. Insatsen kan bestå av en innovativ metod, en smart analys eller på ett framgångsrikt sätt ha utmanat en etablerad sanning."

Ta chansen att nominera någon som DU tycker gjort något riktigt slagkraftigt för statistikvärlden!

Skicka ditt bidrag, tillsammans med din motivering till varför personen ska vinna, till Maria Josefsson (vice ordförande) på maria.josefsson@umu.se senast den 31 januari 2021.

Välkommen med dina nomineringar!
Årsmötesdagar 23-24/3
Svenska statistikfrämjandets årsmötesdagar sker i år den 23-24/3. 

Föreningarna erbjuder i år digitala- eller hybridmöten. För de föreningar som kommer genomföra ett fysiskt årsmöte sker detta i lokaler på Stockholms universitet, där Främjandet har bokat rum. För digitalt deltagande kommer zoom-länkar att skickas ut i samband med anmälan.

Statistikfrämjandets årsmöte sker den 23/3 i samband med en halvdagskonferens, och avslutas med middag på kvällen. Under konferensen kommer även Årets Statistikfrämjare att tillkännages.

Mer detaljer kommer inom kort, men boka in den 23 mars redan nu!

Har du något ärende eller motion som du vill att årsmötet ska ta upp - skicka detta till sekreterare@statistikframjandet.se senast den 23 februari. 

Väl mött!

/Styrelsen
Svenska Statistikfrämjandet
         
sekreterare@statistikframjandet.se          www.statistikframjandet.se